Skip to Main Content

Knott's Berry Farm

Skip to Next Section

Knott's History Quiz

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

In 1920, the Knott family moved to Buena Park to start farming. At the time, they could have never imagined how their berry farm would transform into what it is today.

Take our Knott’s History Quiz to see how much you really know about the park. If any of the questions are too tough, be sure to check out our blog The History of Knott’s Berry Farm and visit the Knott’s social channels where we have “Today in History” moments dedicated to the special events that have happened on the Farm.

 

1. What is the name of the creator of the Boysenberry?

a. George M. Darrow

b. Richard Boysen

c. Walter Knott

d. Rudolph Boysen

 

2. How much did the original Mrs. Knott’s Chicken Dinner cost?

a. 25 cents

b. 65 cents

c. 35 cents

d. 50 cents

 

3. What are the names of the two cowboys sitting on the bench in front of Gold Trails Hotel in Ghost Town?

a. Handsome Brady and Whiskey Bill

b. Dirty Dan and Pinhead Larry

c. Cowboy John and Whiskey Pete

d. Pinhead Pete and Calico Cooper

 

4. Which one of the following is not the name of a past Knott’s attraction?

A. Mott’s Miniatures

B. Corkscrew

C. The Covered Wagon Show

D.  Airjammer

 

5. What date is also known as “Walter Knott Day”?

A. February 1

B. April 27

C. September 14

D. June 6

 

6. Which of the following is not a name of Walter and Cordelia’s Children?

A. Marion

B. Virginia

C. Ross

D. Rachel

 

7. In what city did Cordelia and Walter Knott meet and marry?

A. San Bernardino, CA

B. Pomona, CA

C. Orange, CA

D. Buena Park, CA

 

8. What year was the Farm expanded to create the Camp Snoopy area?

A. 1983

B. 1982

C. 1964

D.  1972

 

9. Which attractions at Knott’s were transformed for the first Knott’s Scary Farm in 1973?

A. The Haunted Shack, Calico Railroad, and Log Ride

B. Calico Railroad, Wagon Camp, and Calico Mine Ride

C. Wagon Camp, Calico Railroad, and Log Ride

D. The Haunted Shack, Calico Mine Ride, and Log Ride

 

10. What state was the matriarch of Knott’s Berry Farm, Cordelia (Hornaday) Knott, born in?

A. California

B. Pennsylvania

C. Illinois

D. Arizona

 

 

Answer Key

1. D    2. B    3. A    4. D    5. B    6. C    7. B    8. A    9. D   10. C

Related Topics:

Share This

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

Post a Comment

Skip to Next Section

Knott's Pumpkin Carving Stencils 

It's Halloween time and what better way to celebrate the fall season than by carving your very own jack-o-lantern with these Knott's Berry Farm stencils!
Read More

Taste of Fall-O-Ween Scavenger Hunt

Did you grab tickets for the upcoming Knott's Taste of Fall-O-Ween dates? We have a special Knott's Taste of Fall-O-Ween scavenger hunt created by our Anniversary Ambassador, Clementine County.
Read More

Knott’s Taste of Fall-O-Ween Photo Opportunities

Celebrate everything Fall at Knott's Taste of Fall-O-Ween Thursdays through Sundays from September 25th - November 1st.  Dress up in your most festive costumes and take advantage of all the spooky décor by taking photos throughout the park. Here are the top 3 places to capture these memories with friends and/or family.
Read More

Knott's Halloween Coloring Pages

Read More

Get To Know The Knott's Anniversary Ambassador Team - Cleverly Catheryn

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Cleverly Catheryn!
Read More

Get To Know The Knott's Ambassador Team - Little Gray Thread

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Little Gray Thread
Read More

Get To Know The Knott's Ambassador Team - Venga, Vale, Vamos

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Venga, Vale, Vamos
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Balancing The Chaos

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Balancing The Chaos
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Living Mi Vida Loca

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Living Mi Vida Loca
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - The Hustling Mama

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - The Hustling Mama!
Read More