Skip to Main Content

Knott's Berry Farm

Skip to Next Section

Knott's History Quiz

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

In 1920, the Knott family moved to Buena Park to start farming. At the time, they could have never imagined how their berry farm would transform into what it is today.

Take our Knott’s History Quiz to see how much you really know about the park. If any of the questions are too tough, be sure to check out our blog The History of Knott’s Berry Farm and visit the Knott’s social channels where we have “Today in History” moments dedicated to the special events that have happened on the Farm.

 

1. What is the name of the creator of the Boysenberry?

a. George M. Darrow

b. Richard Boysen

c. Walter Knott

d. Rudolph Boysen

 

2. How much did the original Mrs. Knott’s Chicken Dinner cost?

a. 25 cents

b. 65 cents

c. 35 cents

d. 50 cents

 

3. What are the names of the two cowboys sitting on the bench in front of Gold Trails Hotel in Ghost Town?

a. Handsome Brady and Whiskey Bill

b. Dirty Dan and Pinhead Larry

c. Cowboy John and Whiskey Pete

d. Pinhead Pete and Calico Cooper

 

4. Which one of the following is not the name of a past Knott’s attraction?

A. Mott’s Miniatures

B. Corkscrew

C. The Covered Wagon Show

D.  Airjammer

 

5. What date is also known as “Walter Knott Day”?

A. February 1

B. April 27

C. September 14

D. June 6

 

6. Which of the following is not a name of Walter and Cordelia’s Children?

A. Marion

B. Virginia

C. Ross

D. Rachel

 

7. In what city did Cordelia and Walter Knott meet and marry?

A. San Bernardino, CA

B. Pomona, CA

C. Orange, CA

D. Buena Park, CA

 

8. What year was the Farm expanded to create the Camp Snoopy area?

A. 1983

B. 1982

C. 1964

D.  1972

 

9. Which attractions at Knott’s were transformed for the first Knott’s Scary Farm in 1973?

A. The Haunted Shack, Calico Railroad, and Log Ride

B. Calico Railroad, Wagon Camp, and Calico Mine Ride

C. Wagon Camp, Calico Railroad, and Log Ride

D. The Haunted Shack, Calico Mine Ride, and Log Ride

 

10. What state was the matriarch of Knott’s Berry Farm, Cordelia (Hornaday) Knott, born in?

A. California

B. Pennsylvania

C. Illinois

D. Arizona

 

 

Answer Key

1. D    2. B    3. A    4. D    5. B    6. C    7. B    8. A    9. D   10. C

Related Topics:

Share This

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

Post a Comment

Skip to Next Section

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Five Fires

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Five Fires!
Read More

More Knott's Peanuts Color By Number Pages

Today we have more fun color by number sheets featuring your favorite pals at Knott's - The Peanuts Gang! 
Read More

Which Ghost Town Alive! Character Are You?

Everyone has a part to play in this Season of Fun favorite - Ghost Town Alive! Take the quiz to find out which character you are. Are you more of a business entrepreneur? Or maybe you have a knack for teaching? Find out by clicking here!
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Family Review Guide

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Family Review Guide!
Read More

Knott's Berry Farm Color By Number

Download these picturesque color by number pages to brighten your day!
Read More

Get To Know The Knott's Anniversary Ambassador Team - On The Go OC

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - On the Go OC!
Read More

Knott's 4th of July Coloring Pages

Celebrate Independence Day PEANUTS style with these patriotic coloring pages from your favorite pals
Read More

Knott's Berry Farm's Anniversary Ambassador Team - Chloe IRL

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Chloe IRL!
Read More

Knott's PEANUTS Color By Number

Today we have some color-filled activities for the whole family! Download these color by the numbers pages featuring the PEANUTS gang in a variety of adventures.
Read More

Knott's Berry Farm Wallpaper Images

Looking for a way to keep Knott’s close to you at all times? Knott’s Berry Farm offers several picturesque settings and backgrounds which you use as your new phone wallpaper. Now you can bring the Knott’s fun where you go.
Read More