Skip to Main Content

Knott's Berry Farm

Skip to Next Section

Knott's History Quiz

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

In 1920, the Knott family moved to Buena Park to start farming. At the time, they could have never imagined how their berry farm would transform into what it is today.

Take our Knott’s History Quiz to see how much you really know about the park. If any of the questions are too tough, be sure to check out our blog The History of Knott’s Berry Farm and visit the Knott’s social channels where we have “Today in History” moments dedicated to the special events that have happened on the Farm.

 

1. What is the name of the creator of the Boysenberry?

a. George M. Darrow

b. Richard Boysen

c. Walter Knott

d. Rudolph Boysen

 

2. How much did the original Mrs. Knott’s Chicken Dinner cost?

a. 25 cents

b. 65 cents

c. 35 cents

d. 50 cents

 

3. What are the names of the two cowboys sitting on the bench in front of Gold Trails Hotel in Ghost Town?

a. Handsome Brady and Whiskey Bill

b. Dirty Dan and Pinhead Larry

c. Cowboy John and Whiskey Pete

d. Pinhead Pete and Calico Cooper

 

4. Which one of the following is not the name of a past Knott’s attraction?

A. Mott’s Miniatures

B. Corkscrew

C. The Covered Wagon Show

D.  Airjammer

 

5. What date is also known as “Walter Knott Day”?

A. February 1

B. April 27

C. September 14

D. June 6

 

6. Which of the following is not a name of Walter and Cordelia’s Children?

A. Marion

B. Virginia

C. Ross

D. Rachel

 

7. In what city did Cordelia and Walter Knott meet and marry?

A. San Bernardino, CA

B. Pomona, CA

C. Orange, CA

D. Buena Park, CA

 

8. What year was the Farm expanded to create the Camp Snoopy area?

A. 1983

B. 1982

C. 1964

D.  1972

 

9. Which attractions at Knott’s were transformed for the first Knott’s Scary Farm in 1973?

A. The Haunted Shack, Calico Railroad, and Log Ride

B. Calico Railroad, Wagon Camp, and Calico Mine Ride

C. Wagon Camp, Calico Railroad, and Log Ride

D. The Haunted Shack, Calico Mine Ride, and Log Ride

 

10. What state was the matriarch of Knott’s Berry Farm, Cordelia (Hornaday) Knott, born in?

A. California

B. Pennsylvania

C. Illinois

D. Arizona

 

 

Answer Key

1. D    2. B    3. A    4. D    5. B    6. C    7. B    8. A    9. D   10. C

Related Topics:

Share This

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

Post a Comment

Skip to Next Section

Get To Know The Knott's Anniversary Ambassador Team - On The Go OC

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - On the Go OC!
Read More

Knott's 4th of July Coloring Pages

Celebrate Independence Day PEANUTS style with these patriotic coloring pages from your favorite pals
Read More

Knott's Berry Farm's Anniversary Ambassador Team - Chloe IRL

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Chloe IRL!
Read More

Knott's PEANUTS Color By Number

Today we have some color-filled activities for the whole family! Download these color by the numbers pages featuring the PEANUTS gang in a variety of adventures.
Read More

Knott's Berry Farm Wallpaper Images

Looking for a way to keep Knott’s close to you at all times? Knott’s Berry Farm offers several picturesque settings and backgrounds which you use as your new phone wallpaper. Now you can bring the Knott’s fun where you go.
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Clementine County

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Clementine County!
Read More

Which PEANUTS Character Are You?

Are you the lovable loser or his interesting best friend? Are you sarcastic and bossy or kind and wise? Take this quiz to find out which one of the Peanuts gang you are most like.
Read More

Knott's Berry Farm Word Search

Are you searching for a challenge? Well, we have the perfect test for you. Take on the Knott's Berry Farm Word Search!
Read More

Eight Things You May Not Know About GhostRider

Here are eight different facts about GhostRider that you may not know
Read More

Get to Know the Knott's Anniversary Ambassador Team - Parks and Cons

This week on the Knott's Berry Blog, we'll be showcasing our Knott's Anniversary Ambassadors - Parks and Cons!
Read More