Skip to Main Content

Knott's Berry Farm

Skip to Next Section

Knott's History Quiz

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

In 1920, the Knott family moved to Buena Park to start farming. At the time, they could have never imagined how their berry farm would transform into what it is today.

Take our Knott’s History Quiz to see how much you really know about the park. If any of the questions are too tough, be sure to check out our blog The History of Knott’s Berry Farm and visit the Knott’s social channels where we have “Today in History” moments dedicated to the special events that have happened on the Farm.

 

1. What is the name of the creator of the Boysenberry?

a. George M. Darrow

b. Richard Boysen

c. Walter Knott

d. Rudolph Boysen

 

2. How much did the original Mrs. Knott’s Chicken Dinner cost?

a. 25 cents

b. 65 cents

c. 35 cents

d. 50 cents

 

3. What are the names of the two cowboys sitting on the bench in front of Gold Trails Hotel in Ghost Town?

a. Handsome Brady and Whiskey Bill

b. Dirty Dan and Pinhead Larry

c. Cowboy John and Whiskey Pete

d. Pinhead Pete and Calico Cooper

 

4. Which one of the following is not the name of a past Knott’s attraction?

A. Mott’s Miniatures

B. Corkscrew

C. The Covered Wagon Show

D.  Airjammer

 

5. What date is also known as “Walter Knott Day”?

A. February 1

B. April 27

C. September 14

D. June 6

 

6. Which of the following is not a name of Walter and Cordelia’s Children?

A. Marion

B. Virginia

C. Ross

D. Rachel

 

7. In what city did Cordelia and Walter Knott meet and marry?

A. San Bernardino, CA

B. Pomona, CA

C. Orange, CA

D. Buena Park, CA

 

8. What year was the Farm expanded to create the Camp Snoopy area?

A. 1983

B. 1982

C. 1964

D.  1972

 

9. Which attractions at Knott’s were transformed for the first Knott’s Scary Farm in 1973?

A. The Haunted Shack, Calico Railroad, and Log Ride

B. Calico Railroad, Wagon Camp, and Calico Mine Ride

C. Wagon Camp, Calico Railroad, and Log Ride

D. The Haunted Shack, Calico Mine Ride, and Log Ride

 

10. What state was the matriarch of Knott’s Berry Farm, Cordelia (Hornaday) Knott, born in?

A. California

B. Pennsylvania

C. Illinois

D. Arizona

 

 

Answer Key

1. D    2. B    3. A    4. D    5. B    6. C    7. B    8. A    9. D   10. C

Related Topics:

Share This

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

Post a Comment

Skip to Next Section

Knott's Virtual Scavenger Hunt

Are you looking for some more fun activities to do at home? We created a virtual scavenger hunt about all things Knott’s. You can learn some new, interesting facts about the park, our hotel, and water park.
Read More

Knott's Themed Movie Night

Are you currently searching for something new to watch? Don’t worry we have you covered.
Read More

Knott's Berry Farm Cookbook Recipe - Cornbread Muffins

Get a sneak peak of the new Knott's Berry Farm Cookbook with Laura Brubaker and Wilf Seymour
Read More

Match the Knott's Rides Game

Looking for a game to play with your family at home? Do you love Knott’s rides? We have the perfect match for you. The Match the Knott’s Berry Farm Rides Game! This downloadable printable activity has you racing against the clock to pair your favorite Knott’s rides.
Read More

A Look Back at the History of Roller Coasters at Knott’s 

Calling all thrillseekers! Can you name every roller coaster at Knott's Berry Farm? How about every roller coaster Knott's has ever had? Now's the chance to brush up on your coaster history with this look back at the history of roller coasters at Knott's.
Read More

Host Your Virtual Meeting at Knott's

Spice up your online video chats with these virtual backgrounds
Read More

Knott's Springtime Coloring Pages

The Easter Beagle is here, Charlie Brown! And he's brought along some fun coloring pages to celebrate. 
Read More

Which Knott's Berry Farm Ride Are You?

Read More

Fun Things To Do When You're Missing Knott's

From reminiscing about 100 years of rich history or keeping yourself busy with Knott’s inspired projects, there’s plenty to do at home to keep your family entertained.
Read More

Kids Can Learn at Home with Fun Activities Featuring the Peanuts Gang

Looking for stimulating lesson plans to use at home with the kids? Our friends, the Peanuts Gang, have super fun STEM activities for grades K-8!
Read More