Skip to Main Content

Knott's Berry Farm

Skip to Next Section

Knott's History Quiz

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

In 1920, the Knott family moved to Buena Park to start farming. At the time, they could have never imagined how their berry farm would transform into what it is today.

Take our Knott’s History Quiz to see how much you really know about the park. If any of the questions are too tough, be sure to check out our blog The History of Knott’s Berry Farm and visit the Knott’s social channels where we have “Today in History” moments dedicated to the special events that have happened on the Farm.

 

1. What is the name of the creator of the Boysenberry?

a. George M. Darrow

b. Richard Boysen

c. Walter Knott

d. Rudolph Boysen

 

2. How much did the original Mrs. Knott’s Chicken Dinner cost?

a. 25 cents

b. 65 cents

c. 35 cents

d. 50 cents

 

3. What are the names of the two cowboys sitting on the bench in front of Gold Trails Hotel in Ghost Town?

a. Handsome Brady and Whiskey Bill

b. Dirty Dan and Pinhead Larry

c. Cowboy John and Whiskey Pete

d. Pinhead Pete and Calico Cooper

 

4. Which one of the following is not the name of a past Knott’s attraction?

A. Mott’s Miniatures

B. Corkscrew

C. The Covered Wagon Show

D.  Airjammer

 

5. What date is also known as “Walter Knott Day”?

A. February 1

B. April 27

C. September 14

D. June 6

 

6. Which of the following is not a name of Walter and Cordelia’s Children?

A. Marion

B. Virginia

C. Ross

D. Rachel

 

7. In what city did Cordelia and Walter Knott meet and marry?

A. San Bernardino, CA

B. Pomona, CA

C. Orange, CA

D. Buena Park, CA

 

8. What year was the Farm expanded to create the Camp Snoopy area?

A. 1983

B. 1982

C. 1964

D.  1972

 

9. Which attractions at Knott’s were transformed for the first Knott’s Scary Farm in 1973?

A. The Haunted Shack, Calico Railroad, and Log Ride

B. Calico Railroad, Wagon Camp, and Calico Mine Ride

C. Wagon Camp, Calico Railroad, and Log Ride

D. The Haunted Shack, Calico Mine Ride, and Log Ride

 

10. What state was the matriarch of Knott’s Berry Farm, Cordelia (Hornaday) Knott, born in?

A. California

B. Pennsylvania

C. Illinois

D. Arizona

 

 

Answer Key

1. D    2. B    3. A    4. D    5. B    6. C    7. B    8. A    9. D   10. C

Related Topics:

Share This

Knott's Berry Farm

Knott’s Berry Farm is home to world-class rides, thrilling roller coasters, shows & attractions in 4 themed areas including Old West Ghost Town and Camp Snoopy.

Post a Comment

Skip to Next Section

Host Your Virtual Meeting at Knott's

Spice up your online video chats with these virtual backgrounds
Read More

Knott's Springtime Coloring Pages

The Easter Beagle is here, Charlie Brown! And he's brought along some fun coloring pages to celebrate. 
Read More

Which Knott's Berry Farm Ride Are You?

Read More

Fun Things To Do When You're Missing Knott's

From reminiscing about 100 years of rich history or keeping yourself busy with Knott’s inspired projects, there’s plenty to do at home to keep your family entertained.
Read More

Kids Can Learn at Home with Fun Activities Featuring the Peanuts Gang

Looking for stimulating lesson plans to use at home with the kids? Our friends, the Peanuts Gang, have super fun STEM activities for grades K-8!
Read More

The History of Knott's Berry Farm

This year marks the 100th anniversary of Knott’s Berry Farm, and it is a perfect time to reflect on the Farm’s unique history. It’s an incredible story of hard work and happy accidents that resulted in America’s first theme park.
Read More

Fun Knott's Recipes to Try At-Home

Looking to get a taste of Knott's Berry Farm from home? Our Knott's Anniversary Ambassadors have made a list of some of their favorite homemade Knott's creations.  
Read More

How to Make a Knott's Boysenberry Cobbler

Enjoy all the goodness of Knott's boysenberries at home with this step-by-step boysenberry cobbler tutorial. Pick up your boysenberry fruit and cobbler mix from the Knott's Berry Farm Boysenberry Festival.
Read More

Step Into a PEANUTS Comic strip by dressing up during the Knott's PEANUTS Celebration

Looking to show your love for all things Peanuts? Why not dress the part during the Knott's Peanuts Celebration!
Read More

Knott's Peanuts Celebration is Fun for the Whole Family

 

It's that time of year again! Get an extra dosage of the beloved PEANUTS characters including Snoopy, Woodstock and Charlie Brown during Knott's PEANUTS Celebration.  There is food, fun and exciting family activities, making this one of the best celebrations in Southern California.
Read More